Maand van het gebit

De maand van het gebit komt er weer aan. Ook wij doen dit jaar mee!

Tijdens de maand van het gebit (februari 2023) krijt u 10% korting op een gebitsbehandeling bij uw hond/kat/konijn/knaagdier. Twijfelt u of een gebitsbehandeling nodig is, maak dan een afspraak voor een gebitscontrole. De gebitscontrole kost €12.50 per dier, als blijkt dat er een behandeling nodig is dan wordt dit bedrag van de rekening afgetrokken na de behandeling.

Mocht u vragen hebben, dan horen wij dat graag!

 

 

Open Dag 1 oktober 2022

Op 1 oktober is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen in de praktijk.

We zijn open tussen 11.00 en 16.00 uur

Kom gezellig kennismaken met de praktijk en kijk welke mogelijkheden wij u en uw huisdier te bieden hebben.

Voor de kleintjes is er een knuffelspreekuur. Dus is je knuffel ziek, neem die dan gezellig mee dan kan de knuffeldokter hem misschien beter maken.

Er zullen ook wat kraampjes zijn van lokale bedrijven uit de dierenbranche. 

Wij hopen dat het een gezellige dag wordt!

 

Vaccicheck

Elke eerste dinsdag van de maand is het VacciCheck (titeren) dag. Op deze dag kunt u naar de praktijk komen alwaar uw hond wordt nagekeken (lichamelijk onderzoek). Daarna neem ik een klein beetje bloed af om te kijken of de vaccinaties van uw hond nog werken. Dit geldt alleen voor de  hondenziekte, leverziekte en de Parvo. Voor de ziekte van Weil en de besmettelijke hondenziekte (kennelhoest) geldt dat deze vaccins maximaal 12 maanden werken. Daarom is het bij deze ziekten belangrijk uw hond jaarlijkse te vaccineren. Na het uitvoeren van de vaccicheck krijgt u de uitslag doorgebeld. Aan de hand van de uitslag kan het nodig zijn alsnog te vaccineren tegen één van de ziekten of is het pas weer nodig om over 3 jaar opnieuw te testen. Zo voorkomt u dat uw hond onnodig wordt gevaccineerd.

Normaal zijn de kosten van het titeren, inclusief bloedafname en lichamelijk onderzoek, € 52.50 euro. Op de VacciCheck dag betaald u € 47.50 euro!

Als u op deze dag gelijk de ziekte van Weil en/of de kennelhoest vaccinatie geeft, krijgt u een korting van 20 euro op het totaal bedrag.

Interesse? Meldt u tijdig aan (minimaal 1 week van te voren)! Dit kan via email: diernzorgmeeuwen@gmail.com of door een appje te sturen naar: 06-30276965. Geef hierin aan om welk dier het gaat en zet uw eigen gegevens er ook bij.

Dan app of mail ik u terug met een tijdstip waarop u verwacht wordt.

Voor meer informatie over de vaccicheck zie de website: www.vaccicheck.nl

Zaterdag 16 april a.s. is het zover. Ik ga dan in samenwerking met de Floreffehoeve konijnen en cavia's vaccineren. Dus heeft u een konijn of cavia die zijn/haar vaccinatie nog moet hebben dit jaar, schroom dan niet om u tegen dit voordelige tarief aan te melden. Ik zie u graag op 16 april.

Schrikt 16 april niet, dan kunt u natuurlijk ook altijd op een andere dag een afspraak maken bij mij op de praktijk.